Wedstrijden verzetten

Met de wedstrijdleiders is afgesproken om het verzetten tot een minimum te verzetten. Voor je tegenstanders betekent het verzetten veel extra regelwerk. Spelers met andere verplichtingen, zaalbezetting en andere omstandigheden maken het verzetten lastig.

Om de wedstrijd te verzetten kun je tot 48 uur voor de wedstrijd contact opnemen met de aanvoerder van de tegenstander of de wedstrijdleider van de betreffende club.

Mocht je toch een wedstrijd willen verzetten, geef dit dan door aan de competitieleiders. De datum wordt dan van de site gehaald. De nieuwe datum dient binnen binnen 2 weken bekend te zijn. Nadat je een nieuwe datum hebt vastgesteld deze direct aan een van competitieleiders doorgeven. Wedstrijden die oorspronkelijk tot en met maart ingepland staan mogen niet in de laatste 2 weken van de competitie gespeeld worden. Wedstrijden van april mogen niet verzet worden naar een datum die na de laatste competitiewedstrijd ligt van de deelnemende teams. Dit om competitievervalsing te voorkomen.

Je kunt voor het verzetten gebruik maken van websites zoals Datumprikker, waarmee het onderling afstemmen een stuk gemakkelijker is.